Het beste dat ik ooit voor mijn kinderen heb gedaan

Ken je dat gevoel dat je meer voor je kind zou willen doen? Dat je bijna op je handen moet gaan zitten om er maar niet steeds bovenop te duiken, want je weet dat je zo het allerbeste helpt? Voor je het weet heb je al: ‘Dat zou ik niet zo doen’ geroepen. Of je hebt het al helemaal georganiseerd en krijg je stank voor dank.

Als jij met deze helpkriebels opgescheept zit, heb ik goed nieuws voor jou. Er is wel degelijk heel veel wat je voor je kind kunt doen wat hem of haar echt verder helpt. En je kind zal jou er enorm dankbaar voor zijn. Als hij of zij volwassen is, zal hij of zij zelfs met jou het gesprek voeren dat het zo fijn is dat je dat voor hem of haar hebt gedaan!

Wat dat dan is?
Werken aan jouw persoonlijke proces zodat jouw kind geen last hoeft te hebben van jouw pijnlijke stukken! Want vanuit deze stukken reageer je meestal op een manier naar je kind die je absoluut niet wil. Door jouw eigen stukken aan te kijken, hoeft je kind de last ervan niet te dragen. Jij pakt jouw verantwoordelijkheid.

Als je het mij vraagt is dat het allerbeste wat ik ooit voor mijn kinderen heb gedaan en nog steeds doe. Want ook ik word regelmatig door de spiegel die ze mij voorhouden geconfronteerd met het werk dat ik zelf nog te doen heb.

Dus leef je uit, ga helemaal los op JOUW persoonlijke proces. Steek daar je energie en tijd in. Zo kan jouw kind zich ook helemaal kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier.

0 0 votes
Artikel waardering
cover

Download het gratis werkblad

Soms wordt het allemaal teveel en komt er een ontploffing. Je kunt je kind helpen ontladen met dit gratis werkblad. Samen ga je kijken naar de triggers en hoe je ze op tijd kunt herkennen. Vul je gegevens in en het werkblad komt jouw kant op!

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments