Hoi, ik ben Marga

Gezinscoach met een missie

Mijn missie is om gezinnen gelukkiger te maken. Nergens of niemand kan iets je zo raken als binnen je gezin. Voor andere situaties en personen kun je nog weglopen, bij je gezin kan dat niet. Je moet het wel aangaan. Daar begeleid ik ouders in mijn praktijk al ruim 10 jaar in. Wat er bij jou aangeraakt wordt, is vaak iets onbewusts. Het is een gevoel van, hier klopt iets niet. Of, ik voel dat mijn kind mij iets duidelijk wil maken maar ik weet niet wat het is. Dat heb ik zelf ook aan den lijve ondervonden door mijn 2 kinderen Lizzie (12 jaar) en Noah (10 jaar). Door de boodschap die Noah voor mij had om als 1,5 jarige 's nachts steeds wakker te worden en met zijn hoofd tegen de spijlen van zijn bed aan te bonken, ben ik waar ik nu ben. Een coach die gezinnen helpt vanuit de kern en daarvoor haar intuïtie en jarenlange kennis inzet. Ik help ouders om te kijken naar wat ze zelf (nog) niet kunnen zien. Ook ben ik al meer dan 5 jaar trainer van de opleiding coachende vaardigheden van PresentChild. Zo kunnen zij diepgang in hun werk aanbrengen zodat hun praktijk groeit. Zo komen er steeds meer gelukkige gezinnen!

''Ik help jou om te kijken naar
wat je zelf nog niet kunt zien''

Soms reageer je op een manier die je helemaal niet wilt op je kind. Misschien wel op een manier waarop (één van je) ouders altijd op jou reageerden. En je had je nog zo voorgenomen om  ‘later’ dat nooit zo te doen. Of je wilt juist wat er zo fijn vroeger voor jou was, doorvoeren in jouw gezin en dat lijkt je maar niet te lukken. Welke goede voornemens je ook hebt, je blijft in hetzelfde cirkeltje ronddraaien. 

In een korte en concrete oefening van 5 minuten laat ik je kennismaken met de impact die jouw familiesysteem heeft op je gezin van vandaag. Je ervaart door deze oefening precies waar de ‘angel’ zit en welke volgende stap er voor jou en je gezin nodig is.

Vul je gegevens in en je ontvangt direct de gratis video met deze waardevolle oefening!

Download de gratis video

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.