DICHTERBIJ

Gedichten voor een gelukkiger gezin

Dit boek staat vol met gedichten voor een gelukkiger gezin. Ze brengen volwassenen dichterbij hun kind en bij zichzelf. De teksten zijn herkenbaar, confronterend of toveren een glimlach op je gezicht. Deze gedichten kan iedere ouder, leerkracht, oom, tante, opa en oma  gebruiken als toolkit.  Sla je favoriete gedicht open en kijk ernaar als reminder voor die dag of week. Geef het boek cadeau om anderen te inspireren voor een nog gelukkiger gezin. Met de prachtige, kleurrijke illustraties en rake woorden zou ieder gezin dit boek in huis moeten hebben.    

Marga

Over de schrijver Marga

Als klein meisje schreef ik al gedichten. Op één of andere manier komen de woorden bij mij dan bijna als vanzelf op papier. Tien jaar geleden begon ik met het schrijven van gedichten over het ouderschap en opvoeden. Juist omdat ik in mijn werk als gezinscoach ouders en opvoeders zelf aan het denken wil zetten en ze zeker niet wil voorschrijven hoe ze iets wel of niet zouden moeten doen. Gedichten zijn hiervoor een hele mooie vorm. Iedereen leest er iets anders in terug en haalt er iets anders uit. Mijn gedichten worden volop gedeeld en gelezen. Nu ik ze allemaal bij elkaar gebundeld heb en ze zo prachtig geïllustreerd zijn, is dit boek een ware toolkit geworden voor alle gezinnen! 

Over de illustrator Revlie

Het allerleukste om te doen in het leven is dingen maken. Als je het mij vraagt :). Alles om je heen vergeten, in je eigen wereld en je eigen bubbel duiken en je creativiteit optimaal gebruiken. Het is dan ook mijn missie om jong & oud te leren hun perfectionisme los te laten.  Dit leer ik je met leuke, luchtige en grappige creatieve online cursussen. Ik inspireer je met mijn creativiteit, optimisme en positieve kijk op het leven. Ja, ook ik heb rotdagen, believe me. Maar ik laat mijn leven er niet door leiden. Ik illustreer ook graag. Het was daarom dan echt een feestje om samen met Marga haar gedichten tot leven te laten komen met mijn illustraties. Elke opvoeder (moeder, vader, opa, oma, oom, tante en ook docenten!) kunnen zoveel waarde halen uit de schitterende gedichten van Marga en de gevoelens die loskomen bij het zien van de illustraties. Een super win win boek dus!

Een inkijkje in het boek

Wat krijg je?

120 full-color pagina's met gedichten en inspiratie

Een harde, stevige kaft met leeslintje zodat je precies weet waar je gebleven bent of kan leggen bij je favoriete pagina

Marga

Handig formaat om het boek mee te nemen of op tafel te leggen. De afmeting is 15 x 15 centimeter

Unieke, kleurrijke illustraties, speciaal ontworpen voor de gedichten in dit boek .

EXCLUSIEF te verkrijgen via de websites van de makers.

Kijk eens naar deze te gekke bonus....

Moederdagactie t/m 11 mei

Wil je DICHTERBIJ cadeau geven of voor jezelf aanschaffen? Speciaal voor Moederdag is de prijs €18,99 i.p.v. €24,99! Deze actie is geldig t/m 11 mei daarna betaal je weer de reguliere prijs. 

Bestel je boek voor 8 mei om er zeker van te zijn dat je deze voor Moederdag in huis hebt!

Gedichtenbundel DICHTERBIJ

gedichten voor een gelukkiger gezin
24.99
18
99
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Moederdagkorting geldig t/m 11 mei 2024

Gedichtenbundel DICHTERBIJ x 2

Eén boek voor jezelf en geef er één cadeau
49.99
44
99
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Twee boeken voor een gunstigere prijs om iemand cadeau te geven
Populair

Gedichtenbundel DICHTERBIJ + 2 online trainingen

Leer nog meer van de makers van het boek
130.99
59
99
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ontvang direct toegang tot de online training in 5 stappen meer zelfvertrouwen voor je kind t.w.v. €49,-
  • Ontvang direct toegang tot de online art journaling training 'dichterbij jezelf' van Revlie t.w.v. €57,-

Reacties op DICHTERBIJ

In contact

Heb je vragen over DICHTERBIJ, je bestelling of de inhoud? Neem dan gerust contact op via marga@margamaaktgezinnengelukkiger.nl