Achter ieder kind vol zelfvertrouwen
staat een ouder die in zichzelf gelooft

Was er maar iets wat jij kunt doen om je kind meer zelfvertrouwen te geven. Je ziet dat je kind worstelt. Niet zo dapper op dingen afstapt als de andere kinderen. Bang om fouten te maken. Misschien zelf wel bang is voor wat voor anderen niet te begrijpen is. Jouw kind moet wat meer voor zichzelf opkomen. Deze woorden werken alleen maar averechts. Nog iets wat niet lukt. Je kind hangt erg aan jou als het gaat om het nemen van beslissingen of het nemen van nieuwe stappen. Zoekt steeds bevestiging. Die onzekerheid beperkt je kind en dat doet pijn. Kon je het maar allemaal vóór je kind doen, dat gaat helaas niet.

Jouw kind leert het meeste van jou!

Maar er is wel ets wat je kunt als het om het zelfvertrouwen van je kind gaat. Veel meer zelfs dan dat je nu denkt. Je hoeft dat niet aan anderen over te laten of je kind op een cursus te sturen. Jouw kind kijkt en leert het meeste van jou! Jij kunt in 5 stappen op een laagdrempelige manier het zelfvertrouwen van je kind laten groeien.

In 5 stappen geef jij je kind
meer zelfvertrouwen

Dit is geen saaie training, maar zit boordevol laagdrempelige oefeningen die direct voor quality-time met jou en je kind zorgen. Je gaat de onzekerheid niet wegpoetsen of maskeren met snelle trucjes. Je legt een stevige basis waar je kind van blijft profiteren, welke situatie er ook op zijn of haar pad komt.

Vijf weken lang begeleid ik jou

Je ontvangt: Zes videos met uitleg en achtergrondinformatie die jij wanneer jij dat wilt bekijkt. Vijf werkboeken (25 pagina's in totaal) met inspiratie, uitleg en oefeningen.

Geef je kind in 5 stappen meer zelfvertrouwen

5 modules

Jij gaat in 5 stappen je kind meer zelfvertrouwen geven. Dat doe je aan de hand van 5 modules waardoor alle belangrijke onderwerpen en oefeningen zeker aan bod komen. Dit zijn de modules:

Module 1: Begin bij jezelf
Module 2: De valse kraai
Module 3: Welke houding neem je aan
Module 4: Fouten maken
Module 5: Krachtige woorden

Je ontvangt de hele training via e-mail. Al het materiaal is ook te downloaden.

Iedere week ontvang je een nieuwe module. In totaal ben je vijf weken met de training bezig. Neem voor alle modules voldoende tijd. Soms kun je ook oefeningen herhalen als dat fijn of nodig is. De training is vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met het thema zelfvertrouwen bezig te zijn.

Als je deze training aanschaft is en blijft deze van jou. Je kunt de training op iedere moment dat het jou uitkomt volgen. Dat kan dus ook pas over een paar maanden zijn.

Deze training is geschikt voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Na aanschaf ontvang je direct de eerste module van de training in je mailbox. Je kunt dan direct starten.

Wat anderen zeggen....

Interesse?

Wil je vandaag nog aan de slag om je kind in 5 stappen meer zelfvertrouwen te geven? Dat kan!
Voor €49,- is deze training van jou.