Online trainingen

Vanuit je eigen huiskamer meer leren over jezelf en over je kind

Vanuit de veiligheid van je eigen huiskamer valt er enorm veel te leren en te ontdekken. In de online trainingen die ik aanbied ga je altijd de diepte in en krijg je ook concrete tips en voorbeelden die passen bij jouw situatie. Op dit moment is de volgende online trainingen open voor aanmelding: 

Stop met schreeuwen training.

Open voor aanmelding

Er zijn bepaalde periodes wanneer de online trainingen beschikbaar zijn. Op deze manier kan ik jou het beste begeleiden en loopt niet alles door elkaar heen. Deze maand kun je je inschrijven voor deze online training:
Stop met schreeuwen.

Wat krijg je?

Als je je inschrijft voor een training dan ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de online academie. Na aanschaf is en blijft de training van jou. Je kunt dus altijd alles terugkijken, oefeningen herhalen of inhaken op het moment dat het voor jou uitkomt. Iedere training bestaat in ieder geval uit: Lesvideo's per module + werkboek met oefeningen en inspiratie per module + een Q&A mogelijkheid.

Stop met schreeuwen

Wil jij leren hoe je blijvend rustig op je kind kunt reageren? Zodat het volumeniveau in huis voor eens en altijd om laag gaat?

zelfvertrouwen voor je kind

Geef je kind zelfvertrouwen

Ieder kind vol zelfvertrouwen heeft een ouder als voorbeeld gehad. Geef jouw kind in 5 stappen meer zelfvertrouwen!

begeleid je temperamentvolle kind

Begeleid je PITtige kind

Wil jij leren hoe je jouw pittige kind het beste kunt begeleiden? Zodat een NEE niet meer zorgt voor een ontploffing?

Interesse?

Heb je interesse in één van de online trainingen? Shop deze dan in mijn online winkel.