Stop met schreeuwen

omdat geen enkele ouder wil schreeuwen naar zijn of haar kind

Jouw kind drukt bij jou op de verkeerde knop

Meestal lukt het je wel om rustig te blijven. Maar het lijkt wel of jouw kind toch weer die knop bij jou weet in te drukken, de verkeerde knop. De knop waardoor jij gaat schreeuwen. Daarna voel je je schuldig. Dit is niet zoals jij het wilt en al helemaal niet wat jij had verwacht  als ouder. Je weet dat je zo niet het goede voorbeeld geeft, maar blijf maar eens rustig! Dat zou je zo graag anders willen, maar je weet niet zo goed hoe. Tot tien tellen en weglopen uit de situatie heb jij al geprobeerd en dat werkt niet. En ja, iedere ouder schreeuwt wel eens tegen zijn kind. Daar ben je echt niet alleen in, je bent immers geen robot die het allemaal perfect doet. Diep van binnen verlang je ernaar om toch meer die ouder te zijn die wel op een rustige manier kan blijven reageren. En nee niet altijd, maar zeker meer dan dat je nu doet.

Margamaaktgezinnengelukkiger-2

Ik maak gezinnen gelukkiger

Ik ben Marga…
Al meer dan 10 jaar coach ik bijna dagelijks ouders die mijn hulp inschakelen als het om schreeuwen gaat. Ook heb ik er zelf een heel onderzoek op zitten, want ik reageerde zeker niet altijd zoals ik zou willen reageren op mijn kinderen. Al mijn praktijkervaring en kennis en dan vooral…. wat wel en wat niet werkt, heb ik verwerkt in de training: Stop met schreeuwen.

Herken je dit?

Ik dacht altijd dat ik heel rustig kon blijven totdat ik kinderen kreeg.

In andere situaties en bij andere mensen lukt het juist heel erg goed om rustig te reageren. Alleen mijn kinderen drukken precies op de verkeerde knop op één of andere manier. Ik kan ook helemaal niet goed tegen al die drukte en gegil.

Ik heb al geprobeerd om tot tien te tellen of weg te lopen, dat werkt voor mij niet.

Natuurlijk weet ik heel goed wat ik moet doen om rustig te blijven, maar hoeveel ik er ook over lees, pas het maar eens toe als het moment daar is. Dan lijkt wel of ik alles direct vergeet. Ik ben nog niets tegengekomen wat voor mij werkt.

Als ik schreeuw, blijf ik daarna zitten met een enorm schuldgevoel.

Schreeuwen is helemaal niet oké, ik heb er zelf ook een grote hekel aan. Omdat ik mij daar zo bewust van ben, blijf ik nadat het een keer mis is gegaan achter met een groot schuldgevoel. Ik veroordeel mezelf juist omdat dit niet het goede voorbeeld geven is.

Hier is de training:

Stop met schreeuwen

De training die jou leert hoe je blijvend rustig op je kind kunt reageren in alle situaties. 
En er tegelijk  zorgt dat jij je niet meer schuldig hoeft te voelen! 

Deze onderwerpen komen in de training uitgebreid aan bod:

Module 1: De kern

Wat is de oorzaak van al dat geschreeuw? Om dat te ontdekken begin je deze training bij de kern van het ‘probleem’. Zo weet je ook waar en hoe voor jou de eerste stap te zetten valt

Module 2: Jouw triggers

Het lijkt of we opeens boos zijn en gaan schreeuwen, maar dat is helemaal niet zo. In deze modules krijg je meer inzicht in wat de triggers voor jou zijn, zodat jij deze gaat herkennen en daar op tijd op in kunt spelen. De triggers zijn vaak verrassend anders dan je in eerste instantie denkt. 

Module 3: 4 x handige hulp

Je kunt jezelf van alles voornemen, maar pas het maar eens toe als het echt heet onder je voeten wordt. In deze module leer je 4 zeer handige toepasbare hulpjes die jij direct toe kunt passen ‘in the heat of the moment’.

Module 4: Jezelf herpakken

Iets nieuws leren gaat vaak met vallen en opstaan. In deze module leer jij hoe je het beste kunt handelen als je toch een keertje je stem hebt verheft en hoe jij jezelf herpakt zonder dat kwellende schuldgevoel

Wat krijg je?

vier lesvideo's

Het is bijna hetzelfde als ik bij jou aan de keukentafel zit. in alle lesvideo's neem ik je aan e hand mee door alle onderwerpen. Ik vertel mijn eigen ervaring en deel mijn kennis met jou in deze video's.

Vier worksheets

Na al dat luisteren hoe iets moet, is het tijd om de verdieping op te zoeken. Door het maken van de oefeningen uit de worksheets merk je wat voor jou werkt en wat niet. Ook zit er in deze sheets genoeg inspiratie om jou verder te helpen met de onderwerpen en de oefeningen. Quotes en teksten die je raken en een stapje verder brengen.

beschikbaar wanneer jij dat wilt

De kracht om iets nieuws te leren zit hem in de herhaling. Je kunt alle lessen video's en oefeningen maken vanuit huis, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Na je aanmelding ontvang je iedere week een mail van mij met een nieuwe video en oefeningen. Binnen 1 maand kun jij dus leren hoe je blijvend rustig op je kind(eren) reageert. Weten dat je te vaak schreeuwt en je er schuldig over voelen levert je dus helemaal niets op.
Het aanpakken wel!

De deuren van deze training staan nog open...

tot 26 november kun je deelnemen aan de training met het kortingstarief, dat is nog:
Dagen
Uren
Minuten

4 redenen waarom...

Investering

Eenmalig
49
24,50
  • vier trainingsvideo's
  • vier worksheets met oefeningen, inspiratie en tips
  • Volg de training wanneer het voor jou uitkomt

Je kunt meteen aan de slag!

Na je aanmelding krijg je de eerste trainingsvideo met worksheet direct in jouw mailbox! Zo kun je het volumegebruik in huis al meteen op een lagere stand zetten.

OVH_1494-Edit

Wat anderen zeggen over de training Stop met schreeuwen

Wat krijg je?

vier lesvideo's

Het is bijna hetzelfde als ik bij jou aan de keukentafel zit. in alle lesvideo's neem ik je aan e hand mee door alle onderwerpen. Ik vertel mijn eigen ervaring en deel mijn kennis met jou in deze video's.

Vier worksheets

Na al dat luisteren hoe iets moet, is het tijd om de verdieping op te zoeken. Door het maken van de oefeningen uit de worksheets merk je wat voor jou werkt en wat niet. Ook zit er in deze sheets genoeg inspiratie om jou verder te helpen met de onderwerpen en de oefeningen. Quotes en teksten die je raken en een stapje verder brengen.

beschikbaar wanneer jij dat wilt

De kracht om iets nieuws te leren zit hem in de herhaling. Je kunt alle lessen video's en oefeningen maken vanuit huis, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Na je aanmelding ontvang je iedere week een mail van mij met een nieuwe video en oefeningen. Binnen 1 maand kun jij dus leren hoe je blijvend rustig op je kind(eren) reageert. Weten dat je te vaak schreeuwt en je er schuldig over voelen levert je dus helemaal niets op.
Het aanpakken wel!

Investering

Eenmalig
49
24,50
  • vier trainingsvideo's
  • vier worksheets met inspiratie, oefeningen en tips
  • volg de training wanneer dat voor jou uitkomt

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

Deze training is geschikt voor ouders. De leeftijd maakt dus niet zoveel uit. De training speelt in op alle situaties en op kinderen van iedere leeftijd. 

Het bekijken van de lesvideo’s en het maken van de oefeningen duurt wekelijks minder dan twee uur. De oefeningen ga je daarna toepassen in de dagelijkse praktijk, want alleen door te herhalen leer je. Daar kun je zoveel als zo weinig tijd insteken als je maar wilt.

Na aanschaf blijft deze training altijd voor jou beschikbaar. Dus als je nu geen tijd hebt, kun je op een later moment alle lessen volgen.

Na aanschaf blijft deze training altijd voor jou beschikbaar. Dus als je nu geen tijd hebt, kun je op een later moment alle lessen volgen.