Coaching van professionals

'Jouw praktijk groeit alleen als jij dat ook doet.'

Eén keer per jaar coach ik een groep (kinder)coaches, counselors of therapeuten die hun praktijk naar een volgend niveau willen brengen. Dat kan variëren van het verder uitbouwen van je praktijk, meer focus aanbrengen, of een hele stevige basis te leggen om echt goed van start te gaan. Marketingvragen, intervisie, social media, persoonlijke ontwikkeling dat komt allemaal aan bod. Alles zodat jij en jouw praktijk kunnen groeien op eigen wijze. Geen standaardprogramma, maar kijkend naar wat bij jou past en wat helemaal niet.  Toen ik zelf van start ging, heb ik deze begeleiding echt gemist, Opeens ben je ondernemer met alles wat daarbij komt kijken. Zelf investeer ik nog steeds jaarlijks in businesscoaching, omdat ik alleen op die manier met veel plezier kan blijven ondernemen en de klanten kan bereiken die ik wil bereiken. 

Margamaaktgezinnengelukkiger-15

Voor wie?

Ik werk graag samen met professionals die verder willen kijken dan alleen het kind. Die de wens hebben om ouders intensiever te begeleidingen in hun ontwikkeling. Die kijken naar het hele familiesysteem en bereid zijn om naar hun eigen familiepatronen te kijken en zo te leren hoe ze een hoogwaardige begeleiding kunnen bieden.

It takes a village

In een groep leer je nog meer, van mij maar ook van elkaar. In een groep van maximaal 8 personen krijg jij zo je optimale 'village' om verder te kunnen groeien. Zo bouw je direct aan een goed netwerk en aan intervisie om scherp te blijven.

Coaching van professionals

Blokkades die de groei van jou en jouw bedrijf in de weg staan blijvend doorbreken!

We werken intensief samen om jou en jouw praktijk te laten groeien. Daarom is het belangrijk dat er een match is op de inhoud en persoonlijk. In een vrijblijvend inzichtgesprek ontdek je direct welke stappen er voor jou en jouw praktijk nodig zijn.

Ik begeleid je voor een periode van 6 maanden. Deze tijd is nodig  om alle fases van jou en je bedrijf mee te maken en je optimaal te ondersteunen. Van concept tot uitvoering, het komt allemaal aan bod.

De investering voor professionals is €250,- per maand exclusief 21% BTW. Dit is inclusief de maandelijkse coachingssessie van 2 uur, wekelijkse accountability via mail en optioneel spoedoverleg tussentijds.

Uiteraard kun je het BTW-bedrag verrekenen in je BTW-aangifte. Voor starters is deze coaching als opleidingskosten op te voeren in de particuliere belastingaangifte.

Op verzoek ben in te huren als CRKO-geregistreerde trainer. Denk aan de begeleiding in kinderdagverblijven of het onderwijs. Deze offerte ontvang je van mij op maat na een örientatiegesprek.

Ervaringen

Interesse?

Plan een vrijblijvend inzichtgesprek in om te ontdekken wat de stappen voor jou zijn om jouw bedrijf en jezelf verder te laten groeien.