1-op-1 coaching

When a flower doesn't bloom you fix the environment
in which it grows, not the flower.

Je bent een bewuste en betrokken ouder. Jij wilt je kind helpen, je hebt al veel geprobeerd, maar je weet nu niet meer hoe je het aan moet pakken. Je kind loopt ergens tegenaan en dat raakt je. Het houdt jou bezig. Uiteindelijk ben je er zelf zo geïrriteerd, boos of verdrietig van dat je in het bekende cirkeltje blijft ronddraaien. Jij bent als ouder een belangrijke en onmisbare schakel in het geheel. Zelfs als de hulpvraag zich buitenhuis afspeelt. Om die reden vind ik het belangrijk om intensief met de ouders samen te werken, zodat de resultaten ook blijvend zijn!    

Hoe ik dat doe? Ik ga ervan uit dan kinderen ons spiegelen en dat ze nooit iets doen voor niets. Door het gedrag of lichamelijke klacht wil jouw kind je inzicht geven. Als je dat eenmaal ziet en ermee aan de slag gaat, ga jijzelf en daarmee ook het gedrag van het kind blijvend veranderen.
In de 1-op-1 coaching geef ik je graag (volgens de PresentChild methode)  terug wat jouw kind je wil vertellen en begeleid ik jou in deze ontwikkeling, zodat je kind mee ontwikkelt. 
Zo zit je zelf weer aan het stuur en help je niet alleen je kind maar ook jezelf verder groeien.

Intensieve begeleiding op maat!

Ieder gezin, ieder kind en iedere ouder is weer anders. In de 1-op-1 trajecten krijg je intensieve begeleiding op maat. Jij ontdekt wat voor jou en in jouw situatie het beste werkt! We kijken naar de familiepatronen en of en hoe die nog van invloed zijn. Zo kun jij op jouw beurt jouw kind de beste versie van jezelf geven!

Mijn werkwijze

Ben je meer van de beelden dan van de teksten? Geen probleem. In dit animatiefilmpje leg ik jou uit op welke manier ik met ouders werk. Zo worden alle stappen in het coachingstraject inzichtelijk gemaakt en ook waarom dat die stappen zo belangrijk zijn.

1-op-1 coaching

Coaching vanuit de kern

Ik vind het belangrijk dat we een goede match zijn. Daarom verkennen we altijd eerst in een vrijblijvende kennismaking of jouw vraag en mijn manier van werken bij elkaar matchen!

De meeste hulpvragen gaan over de wens van een blijvende gedragsverandering. Dat is niet binnen één losse afspraak of een paar weken ‘gefixt’. Om voor jou het beste resultaat te verkrijgen, loop ik een paar maanden met je mee. De duur van 1-op-1 coaching is daarom 6 maanden. Na deze periode is een verlenging per maand mogelijk.

1-op-1 begeleiding is op maat en exclusief. Mijn aandacht en energie is voor jou. De investering hiervoor is per maand €397,- Dit is inclusief 21% BTW,  ondersteuning per e-mail, thuisopdrachten, het boek DICHTERBIJ en en uiteraard je persoonlijke coachingssessie van minimaal 1,5 uur (online of in mijn praktijk). In dit tarief is dus alles inbegrepen en je komt niet voor verrassingen te staan. 

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). 

Marga maakt gezinnen gelukkiger is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en instanties:

Ervaringen

Kennismaken?

Wil je mij meer over jouw hulpvraag vertellen en samen onderzoeken of dat past bij wat ik jou kan bieden? Plan dan een afspraak met mij in. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.