''Ieder kind vol zelfvertrouwen heeft een goed voorbeeld gehad.''

In de SuperHeldenschool groeit het zelfvertrouwen van je kind

Worstelt jouw kind met zijn of haar zelfvertrouwen?  Wil je alles doen om te helpen maar weet je echt niet meer wat je nog moet doen of juist moet laten om je kind verder vooruit te helpen? Dan is de SuperHeldenschool iets voor jou! 

Marga

Hoi, ik ben Marga

Al meer dan 10 jaar begeleid ik gezinnen in mijn praktijk. Veel vragen die ik krijg of problemen die er spelen, hebben te maken met zelfvertrouwen en het een gebrek daaraan. Zowel bij de ouders als bij de kinderen. Voor mij is dat herkenbaar want ik blonk daar ook nooit in uit. Ik weet dus dat onzekerheid jouw groei ontzettend in de weg kan zitten. Met die reden heb ik de SuperHeldenschool opgericht! In deze school doorloop jij als ouder hetzelfde pad als je kind als het om zelfvertrouwen gaat. Jij leert ook stap voor stap hoe jij je kind kunt begeleiden om zo het voorbeeld voor je kind te zijn. Het is een avontuur waar je samen instapt en ik moedig jullie aan en begeleid jullie onderweg.  

Komt dit bekend voor?

Jouw kind is bang om fouten te maken en begint daarom maar nergens meer aan. 'Ik kan dat toch niet of dat is stom', hoor jij je kind dan zeggen. Jij weet en voelt dat er veel meer achter schuil gaat.

Je kind is bang voor veel dingen. Nieuwe onbekende situaties, dieren, vriendschappen aangaan. Of soms zelfs voor dingen die er helemaal niet zijn, maar misschien wel kunnen gaan komen. Je kind wordt door anderen niet begrepen.

Jij probeert van alles om je kind te helpen. Een flink duwtje in de rug geven, complimenten geven, het serieus nemen of juist maar negeren. Het lijkt allemaal niet echt te helpen en soms lijkt het zelfs wel of het nog erger wordt. Als ouder word je hier ook steeds meer onzeker van. Waar doe je nu goed aan? Je weet dat je met jouw onzekerheid helemaal niet het goede voorbeeld bent voor je kind, maar je weet niet meer hoe je dit om kunt buigen. Je voelt je machteloos.

Maak samen met je kind de reis van jullie leven in

De SuperHeldenschool

Module 1: Het doel waar jij van droomt.

Wat zou je willen bereiken? In deze module komen jullie daar samen achter. Ook wat er voor nodig is om dat doel te bereiken. Je ontdekt wat er nu echt aan de hand is en komt zo tot de kern van het probleem. 

Module 2: Spiegeltje aan de wand

Je gaat zien waar je kind jou in spiegelt als het om zelfvertrouwen gaat en waarom je kind dat doet. Jullie gaan het totaalplaatje zien van de weg die tot nu toe is afgelegd en wat er dus nodig is om de verandering blijvend in te gaan. 

Module 3; Je superheld ontmoeten

Welke superkrachten heb jij al in je bezit? Wat gaat je helpen en hoe kun je hier handig gebruik van maken. Je gaat nu stappen zetten en ontmoet je belangrijkste helpers en mentoren. 

Module 4: Je schatkaart

Je leert 5 krachtige strategieën om direct meer zelfvertrouwen te krijgen.   

Module 5: Hoe tem je een draak?

Hoe ga je om met tegenslagen? Je ontdekt wat er steeds weer tussen jou en jouw doel in staat. Je gaat dit herkennen en leert wat je eraan kunt doen om deze draak te temmen. 

Module 6: Klaar voor een nieuwe start

Een nieuwe start betekent ook afscheid nemen van het oude. Je weet nu wat wel voor je werkt en wat juist niet meer. Je ziet nu wat je allemaal al kan.

Module 7: Je superkrachten behouden

Je leert wat jij nodig hebt om alles wat je nu hebt geleerd te behouden en het niet te laten verslappen.

Dit krijg je!

Acht lesvideo's

In deze video's van ongeveer 20 minuten per video licht ik stap voor stap alle lessen toe, zo kan ik met je meelopen in het hele proces.

Drie ingesproken visualisaties

In deze visualisaties voor je kind ontdekken jij en je kind wat er onbewust speelt.

Ouderwerkboek

Een e-boek met van 45 pagina's met oefeningen en inspiratie ondersteunend aan de modules opgedeeld per les.

Kinderwerkboek

Een e-boek van 40 pagina's met oefeningen die jij samen met je kind maakt. Gekoppeld aan de modules en opgedeeld per les..

Het Superheldenspel

Het kaartspel (ontvang je als PDF) met grappige, uitdagende en praktische opdrachten om je zelfvertrouwen te vergroten.

Het boek duizend paarse lichtjes

Op maat geschreven e-boek voor de SuperHeldenschool van 46 pagina's waarin het hoofdpersonage Merel haar grootste angst overwint.

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving waar direct alle modules en materialen voor jou beschikbaar zijn! 

Zo doe je mee aan de SuperHeldenschool

Registreren voor deze deal voor de Superheldenschool kan nog...

Dagen
Uren
Minuten
Secondes

Aanmelden SuperHeldenschool

149
74,50
inclusief 21% BTW
  • 8 lesvideo's
  • 3 ingesproken visualisaties
  • Ouderwerkboek
  • Kinderwerkboek
  • Het Superheldenspel
  • E-boek Duizend paarse lichtjes

Wat anderen zeggen over de SuperHeldenschool

Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail deze dan naar marga@margamaaktgezinnengelukkiger.nl

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 4 t/m 12 jaar. Zijn je kinderen jonger dan 4, dan kun je als ouder uiteraard wel de oefeningen uit het ouderwerkboek maken.

Jazeker. Je print het kinderwerkboek dan meerdere keren uit en dan kunnen zij er samen met jou mee aan de slag. Dat kost jou wel wat meer tijd, maar dat is zeker de moeite waard. het spel kun je sowieso met meerdere tegelijk spelen. 

Zie het zo dat deelname aan de SuperHeldenschool een investering is voor het zelfvertrouwen van je kind en dat is bijna onbetaalbaar. Mijn jarenlange kennis heb ik in deze school zitten en je krijgt veel leuke aanvullende materialen zoals een boek en het spel. Als jij of je kind individueel een coachingstraject aangaat, is dat vele malen duurder. En er is nu een interessant tarief!

Zeker, jij bent de perfecte ouder voor jouw kind. Plus, ik neem je stap voor stap mee in het proces. Dus je hoeft het niet alleen te doen. Ik wandel met je mee.

Jazeker! Via bankcontact kun je de betaling doen als een Belgische student bent.

Je doorloopt deze school in jouw eigen tempo. Per module ben je ongeveer 2 uur kwijt met het bekijken van de les en het maken van de oefeningen. Maar soms is het heel leuk en belangrijk om er wat langer bij stil te staan. Je kunt het helemaal zelf indelen.

Je hebt onbeperkt toegang tot de Superheldenschool. Dat betekent dat je 1 keer betaald en toegang hebt zolang deze SuperHeldenschool bestaat.