Donderdag 7 december
13-16 uur Waalwijk

De magie van een opstelling ervaren

Stel je eens een kleine, knusse setting voor met maximaal 3 personen waar je op een een veilige en ontspannen manier de diepte en de impact van jouw familiesysteem kan gaan ontdekken. Met deze groep en onder mijn begeleiding ga jij de magie van een (familie)opstelling ervaren. Een opstelling waarin jij inzicht krijgt in de verborgen dynamieken en patronen die generaties lang zijn doorgegeven. Het is als het ontrafelen van een mysterie dat je leven heeft beïnvloed. En het mooie is, door dit nu aan te pakken, ben je bezig met het ‘ripple effect’. Je heelt niet alleen jezelf, maar ook voor de generaties na jou, voor jouw kinderen en de kinderen die daarna komen.  

Patronen doorbreken en een (nog) hechtere band met je kind(eren)

Ben jij een bewuste ouder en klaar om naar je familiesysteem te kijken? Dan is een opstelling precies wat je nodig hebt. Het biedt niet alleen inzichten, maar opent ook de deur naar het helen van oude wonden en het doorbreken van vervelende patronen. Zo wordt de band met je kind(eren) nog hechter. Je werkt op deze manier aan geluk voor jou, je gezin, en de toekomstige generaties. Klinkt goed, toch?

Wanneer is dit relevant voor jou?

Stel je voor dat je met een prangende vraag of dilemma zit, iets wat je wel voelt borrelen maar nog niet helemaal helder is. Nou, in deze kleine, intieme setting is dat juist perfect. Iedereen kan hier zijn eigen vraag inbrengen, hoe vaag of onduidelijk die ook mag lijken. Het mooie is dat de opstelling perfect zichtbaar maakt wat er op dit moment bij jou (en wellicht jouw hele gezin) echt speelt. Samen gaan we naar de kern en ontdekken wat er werkelijk aan de hand is. Dus, als je een vraag hebt, groot of klein, of zelfs als je nog niet precies weet wat je wilt onderzoeken, dan is een opstelling de perfecte plek om helderheid te krijgen en stappen te zetten. 

Jouw begeleider Marga Huis in 't Veld

Zichtbaar maken wat onzichtbaar is, daar hou ik van. Als je de realiteit ziet kan de heling en de verandering echt beginnen. Opstellingen maken op een glasheldere manier duidelijk hoe jouw familiesysteem doorwerkt in alles wat je doet of juist laat. Mijn kracht is om te werken met wat zich aandient, zonder oordeel en invulling. Het draait helemaal om jou en jouw proces en ik bied een veilige bedding hiervoor. 

Praktische details

Exclusieve groep van maximaal 3 personen dus volop persoonlijke aandacht.

Je ontvangt de gedichtenbundel "Dichterbij" (t.w.v. 24,99) van mij als je deelneemt.

Opstellingen 7 december 2023

Van 13 uur tot 16 uur in mijn praktijk aan huis in Waalwijk dus in huiselijke sfeer.

Koffie, thee, fris en wat lekkers.

Neem vandaag de eerste stap op weg naar heling voor jezelf en de generaties na jou. Wacht niet te lang met aanmelden, door het beperkte aantal deelnemers (3) verwacht ik dat de training snel vol zit.

De magie van een opstelling ervaren

donderdag 7 december van 13-16 uur
175,-
  • Exclusieve setting van 3 personen
  • Inclusief koffie, thee, frisdrank en wat lekkers
  • Inclusief de gedichtenbundel DICHTERBIJ (t.w.v. 24,99)