Zaterdag 22 juni
12.30-17.00 uur Villa Vredelust in Tilburg

Jouw diepste verlangen

Ben je klaar om dieper inzicht te krijgen en stappen te zetten richting jouw diepste verlangens?

Wij nodigen je uit voor een unieke middag waarin jij centraal staat. Deze bijzondere Opstellingsdag is speciaal gericht op het verkennen en realiseren van jouw diepste verlangens.

Waarom meedoen?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je jouw diepste verlangens werkelijk zou najagen en realiseren. Hoe zou het voelen om dagelijks met passie en voldoening wakker te worden, wetende dat je op weg bent naar jouw ultieme doelen? Door deel te nemen aan deze Opstellingsdag, krijg je niet alleen inzicht in wat je tegenhoudt, maar ontdek je ook nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Je zult zien dat jouw verlangens niet alleen legitiem en belangrijk zijn, maar ook haalbaar. Deze dag organiseer ik samen met Eefje van WeDop om jou te helpen inzicht te krijgen in de dynamieken en onbewuste patronen die jouw diepste verlangens blokkeren. Zo raak je versneld in een diepgaand proces waar wij jou liefdevol in begeleiden. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze Opstellingsdag gebruiken we de krachtige methode van opstellingen. Deze methode helpt je om inzicht te krijgen in wat jou belemmert en hoe je dit kunt overwinnen. Of je nu verlangt naar:

  • Zakelijk succes
  • Ontspanning in het ouderschap
  • Meer tijd voor jezelf
  • Een ander diepgeworteld verlangen

Deze middag staat geheel in het teken van jou en jouw wensen. In een kleine groep van maximaal 5 deelnemers gaan we samen op zoek naar de onderliggende dynamieken die jouw verlangens in de weg staan. Door deze te herkennen en te doorbreken, zet jij de eerste stappen richting het vervullen van jouw aller diepste verlangens.

Is het wel iets voor mij?
Misschien worstel je met belemmerende overtuigingen zoals “Mijn verlangens zijn niet belangrijk”, “Ik verdien geen succes of geluk”, of “Het is egoïstisch om mijn eigen wensen na te streven”. Laat ons je geruststellen: de opstellingenmethode is een beproefde en krachtige techniek die al vele mensen heeft geholpen om doorbraken te realiseren. Onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat je je veilig en ondersteund voelt tijdens het hele proces. Je zult ontdekken dat jouw verlangens juist essentieel zijn voor een vervuld leven. Investeren in jezelf en je diepste verlangens is nooit een verspilling van tijd of geld – het is een stap naar een leven vol vervulling en geluk. Voor jou maar ook voor iedereen om jou heen.

 

Praktische details

Kleine groep van maximaal 5 personen dus volop persoonlijke aandacht van twee ervaren opstellers.

Je ontvangt de gedichtenbundel "Dichterbij" (t.w.v. 24,99) van Marga

verlangen (Instagram-bericht)

Inspirerende bosrijke omgeving met gratis parkeergelegenheid

Koffie, thee inbegrepen

Wat anderen zeggen:

“De Opstelling heeft mij geholpen om patronen te doorbreken waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Een echte eye-opener!”
Janine
Deelnemer
''Ik voelde me echt gezien en begrepen. De begeleiding was professioneel en liefdevol.''
Mark
Deelnemer

Opstellingsdag

22 juni 12.30-17 uur Villa Vredelust in Tilburg
299
  • Inclusief koffie, thee, frisdrank en wat lekkers
  • Inclusief de gedichtenbundel DICHTERBIJ (t.w.v. 24,99)
  • Neem nu actie om je verlangen waar te maken

We verwelkomen jou en al je verlangens graag op 22 juni. Door het beperkt aantal plaatsen verwachten we snel vol te zitten. Wacht dus niet te lang met jezelf aanmelden. Na de betaling ben je zeker van je plaats.