MAAK JE KIND GELUKKIGER!

p a k k e t

Wat zit er in het pakket

Online trainingen

Alle online trainingen die ik de afgelopen 10 jaar heb ontwikkeld. Al mijn kennis heb ik hierin zitten en ze zijn van hoge kwaliteit om je kind echt gelukkiger te maken. Vanuit je huiskamer kun je meer leren over je kind en over jezelf.

Stop met schreeuwen training t.w.v. €49,-

4 modules, 4 lesvideo's en vier werkbladen met oefeningen en inspiratie. Je leert in deze training hoe je blijven rustig op je kind kunt reageren.

Geef je kind in 5 stappen meer zelfvertrouwen t.w.v. €49,-

5 modules, visualisaties en 5 werkbladen met oefeningen en inspiratie. Begeleid in deze training je kind in 5 praktische stappen naar meer zelfvertrouwen.

SuperHeldenschool t.w.v. €149,-

7 uitgebreide modules, 8 lesvideo's, 3 ingesproken visualisaties, ouderwerkboek, kinderwerkboek, het superheldenspel, het e-book duizend schitterende lichtjes dat speciaal voor deze training is geschreven. In de superheldenschool loop jij samen met je kind hand in hand op weg naar meer zelfvertrouwen.

Dan bij jij klaar voor:

Het echte werk

Het halfjaar programma onder mijn begeleiding in een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) dat jou de echte stappen laat zetten. Het echte werk laat doen. Zodat jij met  jouw bezielde bedrijf de impact maakt die jij verdient . Jij doorbreekt voor eens en voor altijd die blokkades waar je tegenaan botst. Jij gaat zien wat je tot nu toe nu niet zag en komt vooruit op een manier die je tot nu toe niet voor mogelijk hield. 

De stappen die jij zet in dit half jaar:

Stap 1

De onzichtbare blokkades worden in deze stap glashelder zichtbaar, Wat jij erkent, kun je voortaan gaan herkennen en transformeren.

Stap 2

De invloed van jouw gezin van herkomst op jouw bedrijf wordt voorgoed ontrafeld. Jij gaat loskomen van jouw familiesysteem en de stappen zetten waar jij zo naar verlangt.

Module 3

Jij gaat ondernemen op jouw voorwaarde, op jouw eigen wijze zonder daar concessies voor wie dan ook aan te doen.

Stap 4

Werken met de juiste klanten en samenwerkingspartners waar jij energie van krijgt. Het is voor jou duidelijk op welke manier je ze moeiteloos en continue de weg naar jou laat vinden.

Stap 5

Alles valt op de juiste plek. Jij weet exact wat nodig is om op die plek te blijven met handvaten die je jouw hele ondernemersleven in kunt zetten, mocht je toch van je pad afwijken. Zo blijf je altijd vooruit gaan.

Wat krijg je?

1-op -1 coaching

Om een vliegende start te maken begin je dit programma met een intensief 1-op-1 coaching-sessie.

De kracht van de groep

Vooral in opstellingen is de kracht van een kleine groep enorm. Je krijgt informatie van anderen die jij zelf niet had kunt bedenken.

5 'live' groepsdagen

Vijf live groepsdagen inclusief lunch om met elkaar voluit de diepte in te gaan.

Holistische aanpak

Ik geloof er niet in dat jouw werk en je privéleven twee verschillende werelden zijn. Alles wat je tegenkomt en leert, heeft invloed op beide en neem je mee die werelden in. Twee vliegen in één klap dus!

Eerlijke confrontatie

Wegblijven van waar het spannend wordt, daar kun je in 'het echte werk' niet meer omheen. Dat wat je niet meer nodig hebt, breken we liefdevol af zodat jij op kunt gaan bouwen wat echt bij jou past.

Dit programma start vanaf 4 juni met individuele geplande sessies en dan vervolgens in juli, september, oktober. november en december met de groepssessies. De groep bedraagt maximaal 8 deelnemers exclusief de trainer. de Corona-maatregelen worden nageleefd, er is voldoende ruimte op de trainingslocatie in Kaatsheuvel.

4 redenen waarom...

Maak je kind gelukkiger

PAKKET
247
79
Totaal
  • Deze trainingen worden niet meer aangeboden
  • exclusief 21% BTW
Populair

Testimonials

Wat anderen zeggen....

Vraag en antwoord

Vragen die het meest gesteld worden

Jazeker. Ik begrijp dat het een hele investering voor jou kan zijn. Daarom is er een optie om per maand te betalen en in één keer, dat is voordeliger.

Dit is een spannende periode voor iedereen. Niemand weet hoe het gaat lopen. Voor nu mogen we in de beschikbare ruimte samenkomen met 8 personen en voldoende afstand bewaren. Online is (mocht het omkeren) ook een prima optie is mijn ervaring.

Je kunt heel veel zelf. Helaas kun je jouw eigen achterhoofd niet zien. Daar heb je anderen voor nodig. Je blijft zelf vaak in jouw eigen cirkeltje ronddraaien. In deze training maak je gebruik van een coach en een groep om daar te kijken wat je zelf niet kunt zien.

Je bent niet voor niets nu op dit punt aangekomen. Misschien is het tijd om verder te kijken? Ik koppel jouw onderneming en gezinsleven aan elkaar, zo kom jij verder. Plus heb je in deze training de kracht van gelijk gestemden.

Misschien heb je al veel geinvesteerd, dat is altijd spannend. Wat ik je wel kan zeggen: wat je nu leert in sneltreinvaart, die tijd (waar je langer over gaat doen anders) krijg je nooit meer terug. Dus wat is die doorbraak jou waard?