Als je bedrijf niet echt werkt

is het tijd voor het echte werk!

Hoe kom je hier nog uit?

Werken vanuit je hart in jouw bezielde bedrijf, dat is wat bij jou past. Niet zozeer omdat je zo nodig wil ondernemen, maar om de wereld mooier te maken en anderen te helpen. Wie jij bent, wat je hebt meegemaakt en geleerd komt allemaal samen in jouw bedrijf.
Van tevoren had je nooit ‘bedacht’ dat er zoveel bij het ondernemerschap komt kijken. Het is zoveel meer dan je werk goed doen en hard hopen dat het dan wel vanzelf loopt.  Jij bent niet voor één gat te vangen. Dus ontwikkel jij jezelf, neemt een (business) coach in de arm, leert alles wat er te leren valt op marketinggebied en past alles trouw toe, schoolt jezelf inhoudelijk regelmatig bij maar toch……
Blijft jou iets blokkeren als een zwaar blok aan je been.  Het weerhoudt je om er vol voor te gaan, überhaupt te starten, dat tarief te vragen, zichtbaar te zijn, meer klanten te bereiken.  Je zit jezelf regelmatig in de weg. Als een boemerang blijven die beperkende gedachten, gevoelens en overtuigingen steeds maar terugkomen.  Je bedrijf heeft lang niet zoveel betekenis als jij zou willen en er komt weinig brood op de plank. Het plezier wat jij bij je werk voelt, dreigt over te gaan in ‘moeten’.  
Na poging zoveel, vraag jij je af: Hoe kom ik hier nog uit?  

Ik ben Marga

Mijn missie is om gezinnen gelukkiger te maken. Wat dat met jouw bedrijf te maken heeft? Alles!
Ik heb ontdekt dat je gezin je verleden, het heden en je toekomst tegelijk is. Loop je tegen iets aan dat niet gaat zoals je dat zou willen? Dan heeft het altijd daarmee te maken.
Al meer dan 10 jaar begeleid ik met succes moeders om die ingesleten familiepatronen voorgoed te doorbreken en train ik groepen professionals.. Ik zie dat deze vrouwen moedig genoeg zijn om vanuit hun hart te (gaan) werken. En ook dat het een hele worsteling kan zijn. Ik koppel de twee werelden van het gezin en ondernemerschap aan elkaar zodat het geen worsteling meer hoeft te zijn. Ik begeleid jou van binnen uit zodat je buiten met jouw bedrijf de impact maakt die jij verdient!

Stel je voor dat....

jij voluit onderneemt

Jij eindelijk dat blok aan je been eraf schudt! Je inzicht hebt in waar die blokkade vandaan komt en je er vervolgens voor eens en altijd mee af kunt rekenen. Het hoort bij je, maar je hebt er geen last meer van. Je kunt voluit ondernemen!

jij vanuit rust en vertrouwen werkt

Jij zit jezelf niet meer in de weg. Jij staat vol vertrouwen in contact met jezelf en met anderen. Jij weet precies waar jij je op moet focussen. Je hoeft niet meer in paniek op jacht naar klanten. Die klanten en interessante samenwerkingspartners weten voortdurend de weg naar jou te vinden.

jij in alle vrijheid onderneemt op jouw eigen wijze

Jij past je niet meer aan en hoeft het niemand meer naar de zin te maken. In jouw agenda staan afspraken waar jij heel blij van wordt. Jij werkt op een plek die helemaal bij jou en jouw bedrijf past en maakt zo het verschil voor anderen.

Dan bij jij klaar voor:

Het echte werk

Het halfjaar programma onder mijn begeleiding in een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) dat jou de echte stappen laat zetten. Het echte werk laat doen. Zodat jij met  jouw bezielde bedrijf de impact maakt die jij verdient . Jij doorbreekt voor eens en voor altijd die blokkades waar je tegenaan botst. Jij gaat zien wat je tot nu toe nu niet zag en komt vooruit op een manier die je tot nu toe niet voor mogelijk hield. 

De stappen die jij zet in dit half jaar:

Stap 1

De onzichtbare blokkades worden in deze stap glashelder zichtbaar, Wat jij erkent, kun je voortaan gaan herkennen en transformeren.

Stap 2

De invloed van jouw gezin van herkomst op jouw bedrijf wordt voorgoed ontrafeld. Jij gaat loskomen van jouw familiesysteem en de stappen zetten waar jij zo naar verlangt.

Module 3

Jij gaat ondernemen op jouw voorwaarde, op jouw eigen wijze zonder daar concessies voor wie dan ook aan te doen.

Stap 4

Werken met de juiste klanten en samenwerkingspartners waar jij energie van krijgt. Het is voor jou duidelijk op welke manier je ze moeiteloos en continue de weg naar jou laat vinden.

Stap 5

Alles valt op de juiste plek. Jij weet exact wat nodig is om op die plek te blijven met handvaten die je jouw hele ondernemersleven in kunt zetten, mocht je toch van je pad afwijken. Zo blijf je altijd vooruit gaan.

Wat krijg je?

1-op -1 coaching

Om een vliegende start te maken begin je dit programma met een intensief 1-op-1 coaching-sessie.

De kracht van de groep

Vooral in opstellingen is de kracht van een kleine groep enorm. Je krijgt informatie van anderen die jij zelf niet had kunt bedenken.

5 'live' groepsdagen

Vijf live groepsdagen inclusief lunch om met elkaar voluit de diepte in te gaan.

Holistische aanpak

Ik geloof er niet in dat jouw werk en je privéleven twee verschillende werelden zijn. Alles wat je tegenkomt en leert, heeft invloed op beide en neem je mee die werelden in. Twee vliegen in één klap dus!

Eerlijke confrontatie

Wegblijven van waar het spannend wordt, daar kun je in 'het echte werk' niet meer omheen. Dat wat je niet meer nodig hebt, breken we liefdevol af zodat jij op kunt gaan bouwen wat echt bij jou past.

Dit programma start vanaf 4 juni met individuele geplande sessies en dan vervolgens in juli, september, oktober. november en december met de groepssessies. De groep bedraagt maximaal 8 deelnemers exclusief de trainer. de Corona-maatregelen worden nageleefd, er is voldoende ruimte op de trainingslocatie in Kaatsheuvel.

Met speciaal voor jou deze bonus....

Business reading

T.w.v. €297,-
In deze business reading ‘lees’ ik de energie van jou en jouw business. Jouw onzichtbare blokkade wordt hierdoor zichtbaar.

Deze aanbieding geldt nog...

Stap in voor vertrek op vrijdag 4 juni er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar.
Dagen
Uren
Minuten
Seconde
Deze aanbieding is voorbij.

4 redenen waarom...

In termijnen

6 x in totaal
329
per maand
  • Introductietarief
  • exclusief 21% BTW

In één keer

Volledige programma
1799
Totaal
  • Introductietarief
  • exclusief 21% BTW
Populair

Testimonials

Wat anderen zeggen....

In termijnen

6 x in totaal
329
per maand
  • Introductietarief
  • exclusief 21% BTW

In één keer

Volledige programma
1799
Totaal
  • Introductietarief
  • exclusief 21% BTW
Populair

Deze aanbieding geldt nog...

Stap in voor vertrek op vrijdag 4 juni er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar.
Dagen
Uren
Minuten
Seconde
Deze aanbieding is voorbij.

Vraag en antwoord

Vragen die het meest gesteld worden

Jazeker. Ik begrijp dat het een hele investering voor jou kan zijn. Daarom is er een optie om per maand te betalen en in één keer, dat is voordeliger.

Dit is een spannende periode voor iedereen. Niemand weet hoe het gaat lopen. Voor nu mogen we in de beschikbare ruimte samenkomen met 8 personen en voldoende afstand bewaren. Online is (mocht het omkeren) ook een prima optie is mijn ervaring.

Je kunt heel veel zelf. Helaas kun je jouw eigen achterhoofd niet zien. Daar heb je anderen voor nodig. Je blijft zelf vaak in jouw eigen cirkeltje ronddraaien. In deze training maak je gebruik van een coach en een groep om daar te kijken wat je zelf niet kunt zien.

Je bent niet voor niets nu op dit punt aangekomen. Misschien is het tijd om verder te kijken? Ik koppel jouw onderneming en gezinsleven aan elkaar, zo kom jij verder. Plus heb je in deze training de kracht van gelijk gestemden.

Misschien heb je al veel geinvesteerd, dat is altijd spannend. Wat ik je wel kan zeggen: wat je nu leert in sneltreinvaart, die tijd (waar je langer over gaat doen anders) krijg je nooit meer terug. Dus wat is die doorbraak jou waard?