De geheime blokkade

waardoor je bezielde bedrijf niet groeit

deelnemers doen al mee!

Schrijf je nu in voor de GRATIS online trainingsweek van 17 mei t/m 25 mei 2021

Jij wilt van betekenis zijn, daarom onderneem je vanuit jouw hart. Alles wat je weet, geleerd en meegemaakt hebt, komt allemaal samen in jouw bedrijf. Jij bent goed in wat je doet en hebt alle vaardigheden in huis. Je bent niet zomaar onbezonnen aan dit ondernemersavontuur begonnen. Jij hebt gevoeld dat dit is wat jij te doen hebt, voor jezelf EN om een voorbeeld te zijn voor jouw kinderen. Jij wilt dat zij later ook hun eigen pad durven te bewandelen. Toch wringt het na een paar jaar ondernemen. Hoe komt het dat je niet meer impact maakt? Dat de klanten die jou nu weten te vinden niet echt ‘ideaal’ zijn? Hoe komt het dat jouw bedrijf nog steeds niet zorgt voor die dik belegde boterham waar jij zo naar verlangt?

Je wandelt wat af luisterend naar de ene na de andere podcast. Krijgt vierkante ogen van alle webinars en online trainingen die je ’s avonds vanaf de bank bekijkt. Je leert zo over marketingstrategieën, zichtbaar zijn op social media, funnels inrichten, money mindset. Hoe ‘goed’ je alles ook toepast, het werkt niet voor jou.  Er blijft iets zitten waar jij de vinger niet op kunt leggen. Iets onder water wat jou en jouw bedrijf tegenhoudt. Jij bent eraan toe om op de juiste knop te gaan drukken!

In deze gratis trainingsweek ontdek je wat de verborgen impact van jouw familiesysteem is op jouw bedrijf. Je komt erachter wat jou echt blokkeert. Dat is iets heel anders dan jij nu kunt bedenken. Ook ga je zien wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien en neem je direct de eerste stap om jouw oude patroon voorgoed te veranderen. Zodat zowel jij als je bedrijf groeit, meer impact maakt en er zo meer brood op de plank komt! 

Driedelige training

Door deze training:

  • Krijg je zicht op jouw grootste blokkade waardoor je nu onvoldoende verdient met je bezielde bedrijf.
  • Ontdek je wat er echt voor nodig is om jouw bedrijf te laten groeien zonder voorbij te gaan aan wie je bent en hoe jij werkt.
  • Zet je direct de eerste stap zodat jij met jouw bedrijf nog meer van betekenis bent!

Vul  je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in en je doet mee!

Schrijf je in voor de gratis trainingsweek

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.